Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρότατη σύγκρουση οχημάτων με εγκλωβισμό οδηγού - Φώτο


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένο συνέβη πριν από λίγο στην Ε.Ο.). Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στη διασταύρωση από Νικόπολη στο Μονολίθι.


ΙΧ επιβατικό με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Κανάλι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που προσπάθησε να εισέλθει από τη διασταύρωση στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λευκάδα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του ενός οχήματος εκσφενδονίστηκε. 


Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο εγκλωβισμός και τραυματισμός του οδηγού ενός εκ των δύο ΙΧ που μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πρέβεζας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων καθώς είχε διακοπεί η κυκλοφορία από αστυνομικούς τόσο της τροχαίας όσο και της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘