Δήλωση Αντώνη Νάστα με αφορμή τη βράβευση τριών ακτών του Δήμου Πάργας με γαλάζια σημαία - PrevezaBest | Ειδήσεις | Ν. Πρέβεζας | Ήπειρος

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Δήλωση Αντώνη Νάστα με αφορμή τη βράβευση τριών ακτών του Δήμου Πάργας με γαλάζια σημαία


Με τρείς  «Γαλάζιες Σημαίες» βραβεύθηκαν τη φετινή χρονιά  οι παραλίες Λούτσας, Αμμουδιάς και  Βάλτου του Δήμου Πάργας.

Σημειώνεται ότι, η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας και απονέμεται από το 1987, υπό αυστηρές προϋποθέσεις, σε ακτές  και μαρίνες. Προκειμένου να βραβευθεί κάθε έτος μια ακτή με  «Γαλάζια Σημαία», πρέπει  εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της, να ικανοποιεί  συνολικά 33 κριτήρια  τα οποία σχετίζονται με την προστασία του φυσικού της πλούτου  και του παράκτιου χώρου, την καθαριότητα, την πληροφόρηση, την οργάνωση,  την ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
 Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας με αφορμή τη  βράβευση δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι  που καταφέραμε για άλλη μια χρονιά να ανεμίζουν στις δύο  ακτές μας, της Λούτσας και του Βάλτου «Γαλάζιες Σημαίες» και για πρώτη φορά στη παραλία της Αμμουδιάς. Ο Δήμος Πάργας  είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Ηπείρου και  το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί  το βασικό κριτήριο επιλογής για τα μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού  και του εσωτερικού.  Οι «Γαλάζιες Σημαίες» επιβεβαιώνουν τη συστηματική δουλειά που κάνουμε για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘