Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιου Αποστολάκη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων


Τρεις συναντήσεις μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, με τον κ. Γιώργο Δέδε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, με τον κ. Σταύρο Καραγκούνη (από την Κυψέλη Αγρινίου), διευθυντή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, όπου συζητήθηκαν θέματα οδοποιίας που αφορούν στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.


Μέσα ένα πολύ καλό πνεύμα άριστης συνεργασίας συνεχίζονται οι συναντήσεις για θέματα οδοποιίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη κα. Χρ. Σταρακά, όπως με και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.  Το πνεύμα της άριστης συνεργασίας επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ένταξη του έργου: Οδικό δίκτυο Κατούνα –Λουτράκι με το ποσό των 3.550.000 €.

Πιστεύουμε, όπως όλα δείχνουν, πως μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εξελίξεις στα οδικά δίκτυα του Δήμου μας και θα δοθούν έτσι λύσεις σε προβλήματα που για πολλά χρόνια μένουν άλυτα και αφορούν στις από κοινού μακροχρόνιες προτάσεις και προσπάθειες του Δήμου μας και της Περιφέρειας. 

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα.


Γραφείο τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘