Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΣΠ "Ανίκανοι να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο"


Απάντηση της ΠΑΣΠ στην καταγγελία της ΔΑΠ


"Με την υποτιθέμενη καταγγελία της η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ Πρέβεζας, δείτε ΕΔΩ επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές υβριστικό παραλήρημα που καταδεικνύει την ποιότητα του ήθους των συντακτών και διοικούντων της.

Ανίκανοι να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο, αν και τους δόθηκε η δυνατότητα από την εφορευτική επιτροπή να το επιτύχουν και με δεύτερη προσπάθεια με δίωρη καθυστέρηση της όλης διαδικασίας, αποδεικνύονται εν τούτοις ικανότατοι στο… στοίβαγμα αμέτρητων και βαρύτατων ύβρεων κατά δικαίων και αδίκων, ορατών και αοράτων σε μια καταγγελία δέκα αράδων και πάντα με τιμή. 

Οφείλουμε να τους συγχαρούμε και για την δημοκρατική τους παιδεία καθώς στην προσπάθεια τους να… καταγράψουν την εκλογική τους δύναμη την βρήκαν ίση με τους μη προσερχόμενους στην ψηφοφορία(160) συγκριτικά με το σύνολο των ψήφων του προηγούμενου έτους. 

Η Π.Α.Σ.Π. συμμετείχε στις εκλογές και δεν τις διεξήγαγε, αναδείχθηκε για 17η  φορά πρώτη δύναμη που σαφέστατα δεν οφείλεται στην τύχη και το γεγονός  αυτό μας  γεννά την υποχρέωση να προσπαθήσουμε όλοι μαζί  χωρίς αποκλεισμούς  και μακριά από διχαστικά μηνύματα για ένα καλύτερο πτυχίο και για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος." 

*Το παραπάνω κείμενο, υπογράφει η ΠΑΣΠ του τμήματος Λογιστικής κ Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου