Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Υπόθεση Πας Πρέβεζα - Θωμάς Πεπόνης "Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό όσον αφορά το σχήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα."Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24/5 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο DIONI, με θέμα συζήτησης τις τρέχουσες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Έτσι, το Δ.Σ. εκπροσώπησε το μέλος κ.Θωμάς Πεπόνης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε
 
"Τη τελευταία βδομάδα, διαβάσαμε για επενδυτές, κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Να σταματήσει η παραπληροφόρηση. 31 /5 λήγει η θητεία της παρούσας διοίκησης του ΠΑΣ. Την  πρώτη βδομάδα του Ιουνίου θα προκηρυχθούν εκλογές. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο σχήμα, αλλά όλα είναι ρευστά. Κανένας οικονομικός παράγοντας δεν υπάρχει που θα πάρει στην πλάτη του τον πας Πρέβεζα, η προσπάθεια θα είναι συλλογική δεν θα είναι υπόθεση ενός ατόμου. Ζητάμε τη βοήθεια όλων. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό όσον αφορά το σχήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘