Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τέτοιους ανθρώπους η ΝΔ έχει ελπίδα, ειδάλλως δεν υπάρχει καμία σωτηρία !


Με ανθρώπους και στελέχη σαν την Σοφία Ζαχαράκη (Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.) η Νέα Δημοκρατία έχει ελπίδα να αλλάξει το σάπιο και γερασμένο παλαιοκομματικό σύστημα από το οποίο στο παρελθόν έχουν υποφέρει συνάνθρωποι μας. 

Σοφία Ζαχαράκη....Εξαιρετική, μορφωμένη, γοητευτική, πλήρως ενημερωμένη και ουδεμία σχέση με τους καρχαρίες - κομματάρχες του κόμματος της, που σηκώνουν το δάχτυλο και ζητούν επιδεικτικά - απαιτούν πράγματα και ανταλλάγματα από τους Βουλευτές - Υπουργούς !





Τώρα, όσον αφορά την σημερινή ανοιχτή εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ελευθεροτυπίας, με θέμα « Η Σπουδαιότητα  της  Προστασίας  των  Θεμελιωδών  Δικαιωμάτων , της Ελευθερίας  της  Έκφρασης & της  Ελευθερίας  του  Τύπου » Επίσημη  προσκεκλημένη , ήταν η  Αναπληρώτρια  Εκπρόσωπος  Τύπου  της  Νέας  Δημοκρατίας , Κα  Σοφία  Ζαχαράκη

Συγχαρητήρια αξίζουν στον διοργανωτή και υπεύθυνο γραφείο τύπου της τοπικής ΝΟΔΕ, Γιώργο Μπόκια για την υλοποίηση αυτής της χρήσιμης κατα τα άλλα εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, η παρουσία των μελών και φίλων της γαλάζιας παράταξης στην αρχή της εκδήλωσης ήταν ενθαρρυντική ενώ όσο περνούσε η ώρα, η αίθουσα άδειαζε. Σε αυτό ίσως να οφείλεται η μέρα και η ώρα που επιλέχθηκε να γίνει.

Το κοινό - ακροατήριο στενά κομματικό που κάποιοι παρακολούθησαν την εκδήλωση απλά από κομματικό καθήκον.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι σύντομοι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ.Τζίμα, τον υπεύθυνο της εκδήλωσης κ.Μπόκια και τον Βουλευτή του κόμματος κ.Στέργιο Γιαννάκη, σειρά είχε η παρουσία του θέματος από την επίσημη προσκεκλημένη η οποία σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ζήτημα όπως αυτό της Ελευθεροτυπίας με ότι αυτή συνεπάγεται και τα όρια της μέσα σε σύντομο χρόνο ανέλυσε τα ζητήματα και τις παραμέτρους όπου μετά ακολούθησε διάλογος και απορίες των παρευρισκομένων. 




Τέλος, στην επίσημη προσκεκλημένη δόθηκε ένα ξύλινο καραβάκι από τα "θαλασσόξυλα Πρέβεζας"




Είναι ενθαρρυντικό ότι νέοι άνθρωποι όπως η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Μπόκιας προσπαθούν να βάλουν μέσα σε ένα άλλο πλαίσιο ένα σύστημα που έκαψε το δάσος και τώρα παρουσιάζεται σαν τον αρμόδιο στην αναδάσωση....


Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής κ.Γιαννάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιολδάσης, ο πρώην Βουλευτής κ.Τσουμάνης φίλοι και μέλη του κόμματος.



















....Αυτά όσον αφορά την Ελευθεροτυπία...τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνω!!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου