Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναβάθμιση για την Σχολή Πλοιάρχων της ΑΕΝ Ηπείρου, ορκίστηκε μόνιμος καθηγητής Πλοίαρχος Α’, αναμένεται ένας ακόμη


Η Σχολή Πλοιάρχων της ΑΕΝ Ηπείρου, με έδρα την Πρέβεζα, είναι ένας ζωντανός παραγωγικός οργανισμός, άρρηκτα συνδεδεμένος με την τοπική κοινωνία.

Ένα ίδρυμα, που η Αλήθεια είναι πως τόσο η πολιτεία όσο και σε τοπικό επίπεδο δεν έχουν δώσει την δέουσα σημασία από τα πολλαπλά οφέλη που απορρέουν στην κοινωνία της Πρέβεζας. Το οικονομικό όφελος που έχει η πόλη είναι τεράστιο . 

Από την άλλη, η σχολή παρόλα τα προβλήματα που έχει, μεταξύ άλλων σε κτιριακές υποδομές, την Τρίτη 9/5 ο Πρεβεζάνος Πλοίαρχος Α’ Παντελής Κίκερης, ορκίστηκε επίκουρος καθηγητής, συμβάλλοντας έτσι στην στελέχωση των πλοιάρχων καθηγητών που στερούνταν η σχολή της ΑΕΝ. 

Η Ορκωμοσία του έμπειρου 42χρονου πλοίαρχου έγινε στο γραφείο της διοίκησης παρουσία του νέου διοικητή της σχολής κ.Καρβέλη. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, την σχολή αναμένεται να στελεχώσει ένας ακόμη Καθηγητής Πλοίαρχος Α’ . 

Σημαντικό το οποίο δεν πρέπει να λησμονήσουμε είναι το γεγονός ότι από το 2011 η σχολή της ΑΕΝ και οι σπουδαστές της στερούνται του βασικού ζητήματος της σίτισης για το οποίο θα πρέπει να δοθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘