Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταγγελία της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τον αποκλεισμό της από τις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Λογιστικής κ Χρηματοοικονομικής


Η Καταγγελία της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τον αποκλεισμό της από τις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ λογιστικής κ Χρηματοοικονομικής αναφέρει τα εξής:

Την Τρίτη 23/05/2017 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Δ.Σ (Διοικητικό συμβούλιο) για να οριστεί η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών. 

Στο Δ.Σ οι κλασσικοί "γνωστοί άγνωστοι", που εκπροσωπούν την μικροκομματική σαπίλα, με εμετική απόφαση απαγόρευσαν την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πρέβεζας να συμμετάσχει στις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης (24/05/2017).

Φαίνεται ότι οι χαλίφιδές του ΤΕΙ Πρέβεζας έχουν ενοχληθεί από την συνεχόμενη άνοδο της παράταξης μας σε τέτοιο βαθμό ώστε  να προβούν σε μια τόσο φασιστική απόφαση. 

Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ κάθε χρόνο η κάλπη του ΤΕΙ της Πρέβεζας κυμαίνεται στους 450 ψήφους φέτος έφτασε στο θλιβερό αριθμό των 287 ,άραγε πόσο βολικό ήταν για κάποιους η απουσία 160 ψηφοφόρων, κύριοι της πασπ είναι προφανές ότι η πολυφωνία σας τρομάζει αλλά πρέπει να ξέρετε ότι όσο μεγαλύτερο πόλεμο μας κάνετε τόσο πιο ενωμένους θα μας βρίσκετε. 

Το ΤΕΙ Πρέβεζας δεν χρειάζεται νταβατζήδες γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε ολόκληρη την φοιτητική κοινότητά να αφυπνιστεί και να συστρατευτεί πλάι μας κατά των φασιστοειδών τραμπούκων που το μόνο που εκπροσωπούν είναι το σάπιο κομματικό τους συμφέρον.ΥΓ : Να την χαίρεστε την φετινή ‘’σας πρωτιά’’

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΜΗ , 
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου