Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Σε βραδιά επίλεκτων μαχητών COMBAT BOX SAVATE στο Αγρίνιο, συμμετείχε ο Ευκλέας Πρέβεζας κ ΛευκάδαςΟ Ευκλέας πιστός στις επιτυχίες συμμετείχε την 27/05/2017 με τον Ευκλέα Πρέβεζας και σύνολο 4 αθλητές σε βραδιά επίλεκτων μαχητών COMBAT BOX SAVATE στο Αγρίνιο. 


Οι αθλητές μας Τσούτσης Νεκτάριος, Τσανάκα Ελευθερία, Κάλλου Νάγια και Σολδάτου Ελισάβετ του Ευκλέα Πρέβεζας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Συγκεκριμένα : Τσούτσης Νεκτάριος << χρυσό >>, Κάλου Νάγια << χρυσό >> με το πρώτο της Νοκ Αουτ και Σολδάτου Ελισάβετ ασημένιο με πολύ μικρή διαφορά από την αντίπαλό της.

Να τονίσουμε ότι η Σολδάτου Ελισάβετ μόνο 16 χρονών αγωνίστηκε τραυματισμένη από την προηγούμενη διοργάνωση LEFKAS OPEN III με γυναίκα η οποία είχε ηλικία 35 ετών. 

Η Τσανάκα Ελευθερία είχε την ατυχία να μην αγωνιστεί γιατί η αντίπαλός της δεν προσήλθε λόγω τραυματισμού. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τον Master Σολδάτο Άγγελο και Kαββαδία Ευστάθιο όπως επίσης και πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Κακο Χρηστο για τη διοργάνωση και την ευκαιρία που έδωσε στους αθλητές μας να αγωνιστούν.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘