Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήρης αποζημίωση των εμπορευμάτων από την Μεταφορική Ηπείρου TSALIS, έπειτα το συμβάν με την νταλίκα στην Ιόνια Οδό


Η γνωστή μεταφορική εταιρία της Ηπείρου του Αναστάσιου Τσάλη, έπειτα το ατυχές συμβάν της 29ης Απριλίου στην Ιόνια Οδό, όπου μια νταλίκα της εταιρίας καταστράφηκε έπειτα από φωτιά, καταστράφηκαν και ότι μετέφερε.

Έτσι, η εταιρία από την πρώτη κιόλας στιγμή, έπειτα το ατύχημα, επικοινώνησε με τους κατόχους των εμπορευμάτων όπου τους διαβεβαίωσε για την πλήρη αποζημίωση τους. 
Πράγματι, η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία και αναμένεται σε λίγες μέρες όλοι οι κάτοχοι των δεμάτων να αποζημιωθούν σε χρηματικό αντίτιμο των εμπορευμάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘