Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας VS Δήμαρχο Αγρινίου...η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική !!!!!!


Χιλιάδες χρήστες των Social Media, παρακολουθούν καρφωμένοι τους λογαριασμούς των δημάρχων Αγρινίου κ.Παπαναστασίου και Ακτίου Βόνιτσας κ.Αποστολάκη για το ποια θα είναι η επόμενη ανάρτηση τους αφού οι δύο άντρες έχουν επιδοθεί σε έναν "άτυπο πόλεμο" μέσω facebook.


Το θέμα ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση της περιφέρειας δυτικής ελλάδας, ....Εντάχθηκε στο ΠΕΠ με 52,4 εκατ. ευρώ το Βόνιτσα-Λευκάδα και Άκτιο-Άγιος Νικόλαο, μία απόφαση η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αγρινίου, ο οποίος κάλεσε τον Περιφερειάρχη κ.Κατσιφάρα να πάρει πίσω Παπαναστασίου προς Κατσιφάρα: “Πάρε πίσω την απόφαση για το Βόνιτσα-Λευκάδα και Ακτιο-Άγιος Νικόλαος” (video)

Έτσι, έπειτα από αυτή την δήλωση, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα από πλευράς του Δημάρχου Αγρινίου, για να ακολουθήσει απάντηση του κ. Παπαναστασίου: “Να αντιλαμβανόμαστε τα απλά-περιμένω τις δηλώσεις Κατσιφάρα” . 

Τον τελικό όμως λόγο για το έργο Βόνιτσα - Λευκάδα και Άκτιο - Άγιος Νικόλαος το οποίο στάθηκε αφορμή για την διαμάχη των δύο δημάρχων, με δήλωση του ο Περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας ξεκαθάρισε ότι Είμαι Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, όχι Αγρινίου” (φωτο-video) κάτι το οποίο αποτέλεσε άδειασμα του Δημάρχου Αγρινίου κ.Παπαναστασίου...

Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια αναμένεται κάτι περισσότερο από συναρπαστική !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘