Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη 24χρονου από την Φιλιπ/δα Πρέβεζας με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης από την Αρτα


Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη 24χρονου ημεδαπού από την Φιλιπ/δα Πρέβεζας με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης ημεδαπής από την Αρτα που έλαβε χώρα πέρυσι στην πόλη της Αρτας.


Την 2/6/2017 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας έκαμε δεκτό το αίτημα της αναβολής του κατηγορουμένου για λόγους υγείας. Με τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής κ. Δημήτριο Λαμπράκη που επικοινωνήσαμε μας εξήγησε ότι αποτελεί προβλεπόμενο δικαίωμα για τον κατηγορούμενο η υποβολή αιτήματος αναβολής της δίκης και επί αυτού αποφασίζουν μόνον οι τακτικοί Δικαστές. 

Με αφορμή όμως την επικοινωνία μας αυτή ο δικηγόρος Αρτας κ. Δημήτρης Λαμπράκης βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει μέσα από το PrevezaBest την επιχειρούμενη τροποποίηση στον κώδικα φορολογικής διαδικασίας του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία, εφόσον ο Γενικός Γραμματέας του ΥπΟικ μέσω του, κατά τόπους, Εισαγγελέα ζητά στοιχεία από τους δικηγόρους ή λογιστές για τυχόν οικονομικές συναλλαγές των φορολογούμενων πελατών μας, χωρίς να μας δεσμεύει το επαγγελματικό μας απόρρητο, καίτοι έχουμε αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης με αυτούς πρέπει να την ξεχάσουμε και να γίνουμε νομοταγείς ρουφιάνοι. Η διάταξη αυτή αντιβαίνει το Σύνταγμα και θα πρέπει να αποσυρθεί μας δήλωσε ο κ. Λαμπράκης πρίν να γίνουμε ζούγκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου