Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Ολονύχτιες οι έρευνες των Αστυνομικών του Α.Τ. Φιλιππιάδας για τον εντοπισμό και την προσαγωγή στο τμήμα του 35χρονου φερόμενου δράστη για τον τραυματισμό της 27χρονης συζύγου του


Ακατάπαυστες και ολονύχτιες ήταν οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών του Α.Τ. Φιλιππιάδας, οι οποίοι εντόπισαν τον 35χρονο φερόμενο ως δράστη του τραυματισμού της 27χρονης συζύγου του, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το PrevezaBest, Δείτε ΕΔΩ.

Έτσι, αστυνομικοί της Φιλιππιάδας με υψηλό αίσθημα του καθήκοντος προσήγαγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τον 35χρονο ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Αξίζει ν΄αναφέρουμε πως οι αστυνομικοί του Α.Τ. Φιλιππιάδας, χθες βράδυ βρέθηκαν άμεσα στο σημείο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό διενεργώντας έρευνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘