Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Δ.Καστάνη σύζυγος του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ.Νικολόπουλου, θα αντικαταστήσει, τον Μ.Κλάπα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων


Ο Μιλτιάδης Κλάπας, διοικητής του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναβαθμίζετα ως Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής με Υπουργό τον κ.Μουζάλα.


Σύμφωνα όμως με αποκλειστική πληροφορία του PrevezaBest, τον κ.Κλάπα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων θα αντικαταστήσει η υποψήφια στις τελευταίες εκλογές του Σύριζα στο Ν. Πρέβεζας κ.Δήμητρα Καστάνη η οποία και είναι σύζυγος του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Νικολόπουλου.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΣΤΑΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα. Κόρη του αγωνιστή της Αριστεράς  Αποστόλη Καστάνη.
Τελειώνοντας το Γυμνάσιο το 1973, σπούδασε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα.

Δούλεψε για 33 χρόνια στις ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Αθηνών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Μέλος της ΚΝΕ από το 1974 και στη συνέχεια του ΚΚΕ, δραστήριο στέλεχος στον τομέα της υγείας.

Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Έως τη μόνιμη εγκατάστασή της στην Πρέβεζα ήταν μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Υποψήφια  στις βουλευτικές εκλογές το 2007, το 2009 και το 2012 στο νομό Ιωαννίνων, καθώς και στις αυτοδιοικητικές εκλογές το2006 (Γιάννενα) και το 2010 (Πρέβεζα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘