Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προσοχή στο ζήτημα της καθαριότητας - μπήκαμε στο καλοκαίρι


Ο Δήμος θα πρέπει να αδειάζει ποιο συχνά τα καλαθάκια όπου έχει και να προσθέτει εκεί που δεν έχει, αναφέρει το μήνυμα του αναγνώστη με τις συνοδευτικές φωτογραφίες τις οποίες μας απέστειλε σήμερα από την περιοχή της Κυανής Ακτής.


Επειδή, έχουμε μπει στο καλοκαίρι και το μόνο που έχουμε να πουλήσουμε είναι τουρισμός, παραλία θα πρέπει στο θέμα της καθαριότητας όλα να είναι όπως πρέπει να είναι και σε καμία των περιπτώσεων να γινόμαστε θεατές τέτοιων άσχημων εικόνων για την πόλης μας.Από την άλλη, εμείς οι πολίτες αφού βλέπουμε ότι τα καλαθάκια είναι γεμάτα και να ξεχειλίζουν, ότι έχουμε από σκουπίδια και είναι δικά μας, ας τα πετάξουμε στον πλησιέστερο κάδο απορριμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘