Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.Μάξιμος αδιαφορεί για τους εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό


Με ζήλο όμως επιδίδεται σε... "μπίζνες"

Γράφει ο Κώστας Δ.Καλτσής

Πάνω από πέντε μήνες είναι απλήρωτοι οι περίπου 13 εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό των Αγαθοεργών Καταστημάτων Ιωαννίνων!

Ο παιδικός σταθμός, από τους καλύτερους της πόλης, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, αλλά οι υπάλληλοί του έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα αντοχής τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το κακό είναι ότι ο Μητροπολίτης κ.Μάξιμος, που προεδρεύει των Αγαθοεργών, δεν έδωσε καμμιά σημασία και στις έγγραφες διαμαρτυρίες τους, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να έχουν την αίσθηση του εμπαιγμού τους και ευλόγως να διερωτώνται τι πρόκειται να γίνει και πως θα ζήσουν!

Πρόκειται γιά κλασσική περίπτωση αναλγησίας, αφού δεν έπραξε το ελάχιστο, δηλ.να πάει και να τους ενημερώσει, να τους παρακαλέσει να περιμένουν, να τους δώσει μιά προκαταβολή!

Είπαμε, "καλές" οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μητρόπολης και των λεγομένων Αγαθοεργών Καταστημάτων, αλλά νομίζουμε ότι προέχει ο παράγοντας "άνθρωπος"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘