Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Θερινού Κινηματογράφου "ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ”


Στις 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί η δημοπρασία για την παραχώρηση σε ιδιώτη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Κυανή Ακτή».


Τα ελάχιστο όριο εκκίνησης των προσφορών καθορίζεται στις τρεις χιλιάδες (3.000,00 €) ευρώ το χρόνο, το εισιτήριο, σύμφωνα με τη διακήρυξη, δε θα υπερβαίνει τα 8 ευρώ.

Ο μισθωτής οφείλει να προβεί σε εργασίες επισκευής της περίφραξης του υπαίθριου χώρου, επισκευών των κτιρίων, εξασφάλιση του αναγκαίου ψηφιακού εξοπλισμού (ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής) και λοιπού εξοπλισμού. Επίσης να προχωρήσει σε αντικατάσταση καθισμάτων για τους θεατές, την έκδοση άδειας κυλικείου και λοιπών αδειών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου και για τις επισκευές και συντήρηση των λοιπών χώρων, μετά από συναίνεση και συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Το σκεπτικό της απόφασης για τη δημοπρασία του θερινού κινηματογράφου ήταν κατά την περσινή περίοδο η ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ. δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη σωστή λειτουργία του κινηματογράφου (έλλειψη προσωπικού, εξοπλισμού) ώστε να μπορέσει να προσελκύσει το κινηματογραφόφιλο κοινό της περιοχής.


Εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘