Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Λεωφορείο του κουνιάδου του Καχριμάνη μετέφερε χθες τους ΣκανδιναβούςΥπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια δουλεία χωρίς να χωθεί η οικογένεια του περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη; Όπως φαίνεται όχι! 


Έτσι και χθες με τους Σκανδιναβούς τουρίστες που πέρασαν από τα Γιάννενα, περάν των άλλων λεωφορείων (Υπεραστικό Κτελ και Παμβώτις) για την μεταφορά τους χρησιμοποιήθηκε και λεωφορείο της εταιρίας "Kassaros Travel" εκ Μετσόβου, αδελφού της συζύγου του κ. Καχριμάνη. Αυτό βεβαίως γίνεται συχνά πυκνά, αλλά τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να το είχε αποφύγει.

Διότι πέρα των άλλων όταν κάποιος κάνει υποτίθεται αγώνα για τον τόπο, δεν επιτρέπεται για λόγους ηθικής τάξης, να βάζει στο παιχνίδι του κέρδους το συγγενικό του περιβάλλον.

Φυσικά και δεν φαίνεται να έχει τέτοιες ευαισθησίες ο κ. Καχριμάνης αν κρίνουμε από την όλη οικογενειακή δραστηριότητα. Έχει όμως το θράσος να κάνει κηρύγματα περί ηθικής ο ο αθεόφοβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘