ΠΡΕΒΕΖΑ: Σταθερή και Διαχρονική αξία το Δημοτικό Καφενείο στην Πρέβεζα ! - PrevezaBest | Ειδήσεις | Ν. Πρέβεζας | Ήπειρος

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σταθερή και Διαχρονική αξία το Δημοτικό Καφενείο στην Πρέβεζα !


Το κατάστημα, Δημοτικό Καφενείο στα λουτρά, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα - ιστορικά καταστήματα τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών.


Το δημοτικό καφενείο, παραδοσιακά αποτελούσε και αποτελεί προορισμό κυρίως των οικογενειών είτε για να ξεδιψάσουν πίνοντας ένα αναψυκτικό ή κάτι άλλο, είτε για να φάνε το σουβλάκι τους. 
Με τα χρόνια, η οικογένεια που διαχειρίζεται το χώρο, διατηρώντας το κλασικό στοιχείο, προχώρησε σε μικρές αλλά καίριες και ουσίας παρεμβάσεις στο χώρο, όπως δημιουργώντας ένα καλαίσθητο πατάρι στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσεις διάφορες εκδηλώσεις όπως βαφτίσια, παιδικές γιορτές (πάρτι), μνημόσυνα κ.α. 
Το μεγάλο ατού του καταστήματος είναι ότι βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στην φύση και το πράσινο με θέα τη θάλασσα !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘