Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πανηγυρική αθώωση για τον δήθεν "βιαστή" της Πάργας


Το μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Άρτας κήρυξε παμψηφεί και πανηγυρικά αθώο τον Παργινό, ο όποιος κατηγορούνταν ότι το 2012 βίασε τουρίστρια από την Σκανδιναβία.


Ο κατηγορούμενος μάλιστα είχε κριθεί προφυλακιστέος για το συγκεκριμένο αδίκημα και είχε μπει στη φυλακή για πεντέμισι μήνες. Η υπόθεση αναβίωσε σήμερα στο ακροατήριο Του κακουργιοδικείου της Άρτας. 

Η μηνύτρια για τρίτη φορά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να υποστηρίξει την μήνυση της. Δύο φορές η δίκη είχε αναβληθεί προκειμένου να παράσχει το δικαστήριο τη δυνατότητα στη μηνύτρια να εμφανιστεί, να καταθέσει τι ακριβώς Συνέβη και να υποστηρίξει τη μήνυση της. Η ίδια ομως προτίμησε να μην έρθει στην Ελλάδα. Όπως αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία, η μηνύτρια κατά την προδικασία, είχε δώσει δύο αντιφατικες μεταξύ τους καταθέσεις στις οποίες ιστορουσε τα πραγματικά περιστατικά με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε από τον κύριο εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου. 

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου κύριος Απόστολος Τάσσης ισχυριστηκε στην αγόρευση του, ότι η ψευδης μήνυση αυτή δεν περιέχει ιχνος αληθειας και είναι ιδιαίτερα προσβλητική για την φιλόξενη Παργα και τους κατοικους της. Προσκόμισε Μάλιστα Δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, οι μηνύσεις από Σκανδιναβές τουρίστριες, κατά ημεδαπών κατοίκων τουριστικών περιοχών περί δήθεν βιασμών, έχουν λάβει μορφή χιονοστιβαδας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

Ανέφερε Ότι οι μηνύσεις αυτές γίνονται το τελευταίο βράδυ των διακοπών και αφού προηγούμενα, οι συγκεκριμένες τουρίστριες πριν αναχωρησουν από τον τόπο καταγωγής τους, έχουν φροντίσει να ασφαλιστούν για ενδεχόμενο "βιασμό". 

Όσο Απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό είναι μία πραγματικότητα. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη συγκεκριμένη μηνύτρια οπως δέχθηκε το δικαστήριο, το οποίο, αποτελούμενο από επταμελή σύνθεση κήρυξε ομόφωνα Αθωο τον κατηγορούμενο ενώ ο πρόεδρος του δικαστηρίου χαριτολογώντας μετά την έκδοση της απόφασης είπε : "ο δρόμος για την Πάργα είναι ελεύθερος". 

Οσο αστεία και αν φαίνεται η υπόθεση αυτή την κατάληξη της, τόσο επικίνδυνη και επίπονη ήταν στην πορεία της για τον κατηγορούμενο ο όποιος χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στη φυλακή. Συστήνουμε Λοιπόν γι' αυτό το λόγο μεγάλη προσοχή. 

Ο κύριος Απόστολος Τάσσης μετά την έκδοση της απόφασης προέβη στην εξής δήλωση σε εμας: 

"Το μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Άρτας σήμερα, δικαίωσε παμψηφεί τον κατηγορούμενο αποδίδοντας τον λευκό στην κοινωνία. Επίσης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Παργα ήταν ειναι και θα είναι Ένας φιλόξενος και ασφαλής Ταξιδιωτικός προορισμός". Ο κατηγορούμενος ο οποίος μας δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του αφού αρκετά ταλαιπωρήθηκε από την υπόθεση αυτή, μας είπε ότι μετά από την τρομάρα που τράβηξε Θα ασχολείται πλέον και θα περιοριστεί μόνο στον ντόπιο πληθυσμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου