Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Δήλωση και Ευχές Δημάρχου Πάργας, Αντώνη Ναστα, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις


"Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη με πολύ αισιοδοξία, σε όλους τους μαθητές κ τις μαθήτριες.

Γνωρίζω ότι τους έχει κυριεύσει το άγχος και η αγωνία, αλλά οι ελπίδες,η πίστη στον εαυτό τους και η ψυχραιμία, είναι οι παράγοντες που θα τους οδηγήσουν στην προσωπική τους επιτυχία! 

Ναι μεν οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σημαντική διαδικασία, αλλά να μην ξεχνούν ότι στη ζωή τους οι δοκιμασίες θα είναι ακόμη περισσότερες, όπως και οι νίκες τους!! Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλα τα παιδιά μας και καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς κ στους ανθρώπους που τα στηρίζουν σε όλα τα σημαντικά βήματα της ζωής τους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘