Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Από τον Δήμο ... ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ...ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!

Γράφει ο Κώστας Δ.Καλτσής

Αυτό δεν ξανάγινε! Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων καλεί, μεταξύ άλλων, σε σύσκεψη για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Κάστρο και την ...Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!!

Όπως γράφει η καλή δημοσιογράφος Γεωργία Χαλάτση σήμερα στον "Ηπειρωτικό Αγώνα", την πρόσκληση την απηύθυνε η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Βασιλείου (με τις ευλογίες προφανώς του δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα), για συνάντηση στις 19 Ιουνίου στο δημαρχείο Ιωαννίνων "όλων όσων δραστηριοποιούνται εντός των τειχών του Κάστρου".

Μεταξύ αυτών είναι και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που εδρεύει εντός του Κάστρου, αλλά η πρόσκληση δημιούργησε πολλά ερωτηματικά .

Θα πάνε στην σύσκεψη οι υπάλληλοι -πράκτορες της Ε.Υ. Π για να πουν τις απόψεις τους για τα προβλήματα...κυκλοφορίας; Που και πότε ξανάγινε κάτι τέτοιο; Δεν αντιλαμβάνονται εκεί στο δημαρχείο ότι με κάτι τέτοια γίνονται ρεζίλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘