Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης, Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε.Πρέβεζας


Στις 29 Μαΐου 2017 ημέρα Δευτέρα στο ξενοδοχείο Margarona Royal πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1ηΓενική Συνέλευση της Νέας  Ένωσης Ξενοδόχων και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το μήνυμα που βγήκε ήταν ότι η Νέα Ένωση Ξενοδόχων  μπορεί ξανά να πρωτοστατήσει στα τουριστικά δρώμενα της περιοχής μας και να ανεβάσει τον πήχη του τουρισμού πολύ ψηλά. Μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα και ιδέες για δημιουργία και ανάπτυξη.

Στις 7 Ιουνίου 2017 ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου έγιναν οι αρχαιρεσίες. Στην συνέλευση δόθηκε η μεταξύ μας υπόσχεση , ότι θα είμαστε όλοι μια γροθιά και με δυναμισμό για την υποστήριξη της Νέας Ένωσης αλλά και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι αρχαιρεσίες έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-Χαλκίδης Πολύκαρπος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ-Τσάτσου Ειρήνη
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-Γκιοσάς Παναγιώτης
ΤΑΜΙΑΣ-Μάντζιου Βασιλική
ΕΦΟΡΟΣ-Τσαλούκας Ιωάννης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ-Νάστας Ιωάννης
Β’ ΕΦΟΡΟΣ-Γκότση Θεοδώρα

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τάτσης Κωνσταντίνος
Κασκάνη Κάρμεν
Τζίμας Κωνσταντίνος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Π.Ο.Ξ.)
Γκιοσάς Παναγιώτης

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘