Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δ. Παππάς για τοπικό δημοσίευμα


Απάντηση σε τοπική ιστοσελίδα με έδρα τον Δήμο Ζηρού από τον Δ.Παππά

"Θέλοντας να ευχαριστήσω για τη μνεία ως προς τις περγαμηνές που ισχυρίζεσαι ότι έχω ύστερα από εκλογικές διαδικασίες, και όλες χωρίς αντιμισθία, ασκώ το επάγγελμα του Πολ. Μηχανικού και Εργολάβου Δημοσίων Έργων με εργοληπτικό πτυχίο από δεκαετίες και την μεγαλύτερη κατηγορία για ατομική επιχείρηση. Όσον αφορά για το συγκεκριμένο έργο υπήρξε ομόφωνη απόφαση περί ανάθεσης Δημοτικού Συμβουλίου - της Οικονομικής Επιτροπής- σύμβαση έργου. Η επιλογή έγινε και με το κριτήριο ότι η εταιρεία από την οποία έγινε η προμήθεια έχει πιστοποίηση ευρυσιτεχνίας και εφευρετικότητας, έρχεται προκατασκευασμένο, συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται σε μισή ώρα. Καμία οικοδομική άδεια δεν απαιτείτο, άλλωστε οι άδειες μικράς κλίμακας εκδίδονται για τα κοιμητήρια (οστεοφυλακια) από την Ναοδομία της Αρχιεπισκοπής. Σας παραπλανήσανε και η φωτογραφία που απεικονίζονται υλικά, είναι τοποθετημένα σε χώρο έμπροσθεν της οικίας του καταγγέλοντος (κατά πληροφορίες σε χώρο που ανήκει στο Νεκροταφείο) και που ο εναποθέτων το χρησιμοποιεί ως αυλή και πάρκινγκ. Πιστεύω ότι το αναρτήσατε καλή τη πίστει". 

Δ. Παππάς, εκ Γαλατά Δήμου Ζηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘