Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Α/Α Ακτίου Αλλαγή Διοίκησης, παραδίδει ο κ.Τσούτσουρας, αναλαμβάνει ο κ.Τσαντός


Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 8:30 το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου.


Ο νυν Διοικητής της μονάδας, Σμήναρχος (Ι) κ.Ν.Τσούτσουρας, αφού πραγματοποίησε τη θητεία των δύο ετών θα παραδώσει την σκυτάλη στον νέο Διοικητή τον Σμήναρχο (Ι) κ. Τσαντό.

Το Α.ΑΠ.Ακτίου έχει σημαντική ευθύνη στην περιοχή των Ιονίων Νήσων, της Αιτ/νίας και της Περιφέρειας Ηπείρου,καθώς υποστηρίζει το Νατοϊκό κλιμάκιο το οποίο είναι ενταγμένο στη Μονάδα και ο Διοικητής είναι υπεύθυνος για την Διοικητική υποστήριξή του. 

Το Α.ΑΠ.Ακτίου σε καταστάσεις συναγερμού είναι υπεύθυνο για την λειτουργία του αεροδρομίου του Ιωαννίνων,καθώς και του αεροδρομίου της Κέρκυρας.

Υποστηρίζει ακόμη, στάθμευση ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης για αποστολές Πολιτικής Προστασίας. 

Πυροσβεστική κάλυψη με αεροπλάνα για την ευρύτερη περιοχή. 

Παραθεριστικό κέντρο Αεροπορίας. Ραντάρ Λευκάδας-υποστήριξη (Διοικητική –Ιατρική). Αεροδρόμιο Αγρινίου - υποστήριξη (Διοικητική- Ιατρική).

Επίσης, το Α/Απ Ακτίου υποστηρίζει και την FRAPORT σε θέματα Πυρασφάλειας - Διάσωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘