Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προς αποκατάσταση του Θεάτρου ΚασσώπηςΟλοκληρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης και σύντομα θα ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος που παραβρέθηκε σε ειδική εκδήλωση στην Πρέβεζα προς τιμήν των μεγάλων χορηγών του προγράμματος διαδικτυακής χρηματοδότησης.


Ο κ. Μπένος είπε το Σεπτέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μελέτη για το Ρωμαϊκό Στάδιο της Νικόπολης καθώς και οι τελικές διαβουλεύσεις για τη μελέτη κατασκευής του κτιρίου υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση των 80.500 ευρώ για τη μελέτη του θεάτρου, υπογραμμίζοντας πως το «Διάζωμα» συνέβαλε στο ξεμπλοκάρισμα κονδυλίων ια ύψους 39 εκατ., ευρώ που είχε δεσμεύσει η Περιφέρεια για αναστηλωτικές εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘