Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος πιστών στην Ιερά Μονή ΛεκατσάΚάθε χρόνο τέτοια μέρα, του Αγίου Πνεύματος, πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Λεκατσά.

Κτίσμα του 16ου αιώνα,ιστορικό διατηρητέο μνημείο, κτισμένη μέσα σε πυκνό δάσος (που είναι σπάνιας Μεσογειακής χλωρίδας αλλά και προστατευμένο καταφύγιο άγριων θηραμάτων) και σε τέτοια θέση που να είναι ηλιόλουστη όλη μέρα και να έχει οπτική εικόνα με το Ιόνιο Πέλαγος.

Οι απανταχού Πρεβεζάνοι - και όχι μόνον - τιμούν τη Χάρη Της!

Έτσι, το πρωινό της Δευτέρας, πλήθος πιστών βρέθηκε στο χώρο, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας κ.Στέργιος Γιαννάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Περικλής Βασιλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Ταξίαρχος κ.Σιόρεντας, όπου αφού τελέστηκε θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως κ Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου, ακολούθησε πανηγύρι με τοπικά χορευτικά τμήματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘