Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Grill House-Μεζεδοπωλείο Kouzina σε νέο χώρο !


Άνοιξε σήμερα στην Πρέβεζα, σε νέο ανανεωμένο χώρο, το γνωστό σε όλους Grill House-Μεζεδοπωλείο Kouzina, έτοιμο να μας προσφέρει νέες γευστικές απολαύσεις και πλούσιους μεζέδες!

Σε ένα νέο φιλόξενο περιβάλλον με ανανεωμένο μενού, το Kouzina φιλοδοξεί να μας ..."ταξιδέψει" σε νέα γαστρονομικά "μονοπάτια"!
Στο νέο χώρο, στη Λεωφόρο Ειρήνης 34, θα βρείτε από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ τα μαγειρευτά που ήδη έχετε λατρέψει, αλλά και ορεκτικά, φαγητά της σχάρας και θαλασσινά, καθώς και μεζεδάκια έκπληξη! Σπέσιαλ αγαπημένα πιάτα, όπως κοντοσούβλι, σκεπαστή κεμπάπ, αλλά και πεντανόστιμες τηγανιές που θα σας κάνουν να θέλετε να τις δοκιμάσετε ξανά και ξανά, ενώ μπορείτε να τα απολαύσετε και στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα!Grill House-Μεζεδοπωλείο Kouzina: Λεωφόρος Ειρήνης 34 Πρέβεζα
Τηλέφωνο: 26820 24446
Κινητό :     6932067060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘