Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δ.Παππάς σχολιάζει στο PrevezaBest, τις αποφάσεις της επιτροπής του άρθρου 152



Η δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δ.Παππά στο PrevezaBest, αναφέρει τα εξής:

"Όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα που έγιναν οι διαδικασίες στο δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη διοικήσεων  στο λιμενικό ταμείο και στην ΔΕΥΑ, σαν ΑΣΥ κινηθήκαμε με γνώμονα να εκπληρώσουμε την αποστολή για την οποία μας έστειλε στο δήμο ως μείζον αντιπολίτευση, ο λαός της Πρέβεζας. Δεν έχουμε καμία εμμονή κατάληψης θέσεων και αυτό αποδεικνύεται  από το ότι όπου συμμετέχουμε δεν υπάρχουν απουσίες. 

Από την ημέρα της ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο η θέση μας ήταν σταθερή ως προς τι διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί, δεν χρειαζόμασταν κανέναν νομικό να μας επεξηγήσει  και να μας δίνει ερμηνείες ενός νόμου ο  οποίος με σαφήνεια καθόριζε τον τρόπο εκλογής για την επιλογή των μελών των ανωτέρω νομικών προσώπων.  

Οφείλαμε και το κάναμε να ζητήσουμε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ και στην εκδίκαση που έγινε στην επιτροπή του άρθρου 152 δήλωσα ότι εκπροσωπώ την ΣΥΠ και μόνο αυτήν  χωρίς την παρουσία δικηγόρου. 

Παρέδωσα ένα απλό υπόμνημα χωρίς φλυαρίες από πέντε – έξι γραμμές, τονίζοντας ότι θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφασης της επιτροπής. Όπως με σαφήνεια ήταν και η εκπροσώπηση του ΤΕΕ και δεν αμφισβητήθηκε  ούτε από την αποκεντρωμένη διοίκηση ούτε από την επιτροπή του άρθρου 152.  Επιμένω ότι παραχωρώ τις θέσεις μου στα ανωτέρω ΔΣ στους επικεφαλής των συνδυασμών της ελάσσονος αντιπολίτευσης και μόνο σ΄αυτούς. 

Και υπενθυμίζω και επιμένω στην πρόταση μου τον Σεπτέμβριο του 2014 κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας ότι από σήμερα δεν υπάρχει μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση υπάρχει μόνο αντιπολίτευση όπου οφείλει ενωμένη να δράσει για το καλό των πολιτών του δήμου.  ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου