Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΑΡΤΑ: Υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση κοκαίνης πέρυσι στην Αρτα - Δήλωση του δικηγόρου Κων/νου Τράμπα στο PrevezaBest


To PrevezaBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Άρτας, κ.Κων/νο Τράμπα, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση κοκαίνης πέρυσι στην Αρτα, δίκη που αρχίζει την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων.

Έτσι, ο κ.Τράμπας για την υπόθεση έκανε την εξής δήλωση:

"Η δικη που ξεκινά σε λίγες ημέρες εχει μεγάλη σημασία, κυρίως για τα μηνύματα που θα εξαχθούν. Οι εντολείς μου, έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θέλουν να αποδείξουν οτι η πόλη στην οποια γεννήθηκαν, ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδια τους, δεν ειναι η πόλη των ναρκωτικών , όπως κάποιοι την είχαν βαφτίσει, οι ίδιοι, δε, δεν ειναι έμποροι ναρκωτικών και εγκληματίες, όπως έτσι κάποιοι τους είχαν εμφανίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘