Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: 3η Συνάντηση Χορωδιών και Φωνητικών Ομίλων Δημοτικής Μουσικής στην Όπερα του Νερού και του ΟνείρουΓια μια ακόμη χρονιά η Εταιρεία Πολιτισμού "ΕΛΛΟΠΙΑ" συνεχίζοντας τις μουσικές αναζητήσεις της και ταυτόχρονα τις πολιτιστικές προτάσεις της, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας μια εκδήλωση που τείνει να καταστεί θεσμός στα δρώμενα του πολιτιστικού καλοκαιριού της πόλης της Πρέβεζας.


Για μια ακόμη χρονιά,λοιπόν η 3η Συνάντηση Χορωδιών και Φωνητικών Ομίλων Δημοτικής Μουσικής.

Στην φετινή συνάντηση λαμβάνουν μέρος οι:
Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς
Χορωδία Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων
Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας "Σπύρος Δήμας".
Επίσης συμπράττει μουσικά η εξαίρετη ορχήστρα του καταξιωμένου ηπειρώτη κλαρινίστα Θοδωρή Γεωργόπουλου αποτελούμενη από τον ίδιο στο κλαρίνο και την φλογέρα, τον Παναγιώτη Ξυδέα στο βιολί, τον Μιχάλη Ζάμπα στο λαούτο και τον Θανάση Κάκο στα κρουστά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Όπερας του Νερού και του Ονείρου στο Λιμάνι της Πρέβεζας (Θέση Προμαχώνας - Βρυσούλα) την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στις 9 το βράδυ υπό την γενική καλλιτεχνική επιστασία και επιμέλεια του μουσικού Μιχάλη Ζάμπα,Προέδρου του Δ.Σ της ΕΛΛΟΠΙΑΣ και δασκάλου της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας "Σπύρος Δήμας".

Η είσοδος για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘