Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τουρνουά μπάσκετ 3on3, ίσως η πιο δημοφιλής εκδήλωση της πόλης - Συγκίνηση, βραβεύσεις και ομηρικές μάχες στην τελευταία μέρα του τουρνουά !


Λοιπόν, δώστε βάση...δεν ξέρουμε οι άνθρωποι αυτοί της οργανωτικής επιτροπής, πως τα κατάφεραν και έφτασαν το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 της Νικόπολης να είναι ίσως η πιο δημοφιλής εκδήλωση της Πρέβεζας, αλλά τα κατάφεραν...


Όχι μόνο είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αλλά είναι και παράδειγμα προς μίμηση, χωρίς εγωισμό προς άλλους φορείς που κάνουν τίμιες και φιλότιμες προσπάθειες να αναδείξουν τις όποιες εκδηλώσεις τους. 

Βέβαια,  η οργανωτική επιτροπή, έχει με το μέρος της πλήθος εθελοντών, ατόμων που αγαπάνε αυτό που κάνουν και βεβαίως τη βοήθεια των χορηγών. 

Έτσι, κάθε χρόνος που περνάει, η εκδήλωση αυτή του 3on 3 ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη τόσο σε επίπεδο συμμετοχών όσο και σε επίπεδο καλεσμένων...Φέτος όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ, μεταξύ άλλων, τίμησαν την εκδήλωση θρύλοι του χώρου. 

Ένα εφταήμερο μπασκετικής πανδαισίας, έλαβε τέλος σήμερα Κυριακή 16/7 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ -λόγω καιρικών συνθηκών- με τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, όπου δόθηκαν ομηρικές μάχες στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. 

Όλοι ήταν εκεί, αθλητές, προσωπικότητες του χώρου και το κοινό για να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους συμμετέχοντες που κατάφεραν και έφτασαν στους τελικούς της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης. 

Βέβαια, η οργανωτική επιτροπή, δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να βραβεύσει και τους Πρεβεζάνους γυμναστές και προπονητές Σπύρο Πολίτη και Κώστα Λογοθέτη για την έως τώρα προσφορά τους στον χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. 




Στις εξέδρες μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης, ο Αντιδήμαρχος κ.Γιαννουλάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Ηπείρου κ.Βασιλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Κωνής και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αναγνώστου. 

Επίσης, δεν έλειψαν και οι αιθέριες υπάρξεις. 

Το PrevezaBest θεωρεί δεδομένο πως του χρόνου, το 7ο τουρνουά 3on3 Νικόπολης, θα είναι πιο συναρπαστικό σε όλους τους τομείς, αφού εθελοντές και οργανωτική επιτροπή δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό γι' αυτή την όμορφη εκδήλωση που προάγει τον αθλητισμό με ποικίλα μηνύματα...

See you next year....!!!!

Δείτε το υλικό από την σημερινή τελευταία μέρα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του PrevezaBest
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου