Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ηπείρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ : ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Θέμα : << Παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης μας >>.

Συναδέλφησσες –συνάδελφοι 
Μετά από απόφαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:30 , με θέμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια μας , με την συμμετοχή συνδικαλιστικών φορέων .

Η συμμετοχή σας κρίνεται αναγκαία ώστε με την δυναμική παρουσία που θα δώσουμε να ακουστούν τα προβλήματα μας . Είδη από εχθές ξεκίνησαν οι μετακινήσεις συναδέλφων εκτός περιφέρειας και βρισκόμαστε στην μέση της αντιπυρικής περιόδου . 

Η Ένωση επιφυλάσσετε στο να καταγγείλει οποιαδήποτε μορφή καπελώματος από οποιονδήποτε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την κίνηση που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της Περιφέρειας μας .
Με τιμή
Για το Δ.Σ

Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘