Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έδωσαν το πράσινο φως για την υποψηφιότητα του Αναστασίου Τυρέκογλου (Πρώην Δήμαρχος Λούρου) ως υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. ;


Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα στο γαλάζιο στρατόπεδο που τα θέλουν να στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια στις Βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.


Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, πέραν των άλλων ονομάτων για το τοπικό γαλάζιο ψηφοδέλτιο, ο πετυχημένος Δήμαρχος Λούρου (επί Καποδίστρια) και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Καχριμάνη, Αναστάσιος Τυρέκογλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε με κεντρικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα και να του έδωσαν το πράσινο φως προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής στον Ν.Πρέβεζας. 

Σε κάθε περίπτωση, το PrevezaBest εύχεται στον κ.Τυρέκογλου καλή επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘