Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ελληνοσουηδικός γάμος με άρωμα Πρέβεζας


Παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, πραγματοποιήθηκε στα γραφικά στενά του Σαιτάν Παζάρ, το βράδυ της Παρασκευής για ένα μελλόνυμφο ζευγάρι με καταγωγή από την Πρέβεζα από την πλευρά της νύφης και της Σουηδίας από τη πλευρά του γαμπρού.


Μάλιστα, πρόκειται για την κόρη του γνωστού Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα. 


Φίλοι του ζευγαριού τιμώντας τις ελληνικές παραδόσεις αφέθηκαν στους ήχους της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. στήνοντας ένα τρικούβερτο γλέντι κάτι το οποίο με ενθουσιασμό είδαν ντόπιοι και επισκέπτες. Μάλιστα, στους καλεσμένους του ζευγαριού και όχι μόνο προσφέρθηκε το παραδοσιακό greek souvlaki. 
Η νύφη φορώντας την παραδοσιακή πρεβεζάνικη φορεσιά έσυρε το χορό παίρνοντας μαζί της στον ρυθμό του κλαρίνου δεκάδες κόσμου. Ο γαμπρός από την Σουηδία τιμώντας και αυτός τις ελληνικές παραδόσεις και θέλοντας να μην χαλάσει το χατήρι της μέλλουσας συζύγου του, την ακολούθησε προσπαθώντας να μάθει τα βήματα του ελληνικού τσάμικου. Στο μελλόνυμφο ζευγάρι ευχόμαστε βίος ανθόσπαρτον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘