Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ζέστη και την Παρασκευή – Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο


Θα παραμείνει αρκετά ζεστός ο καιρός και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 37 με 38 βαθμούς σε αρκετές πεδινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Από το Σάββατο όμως η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση, φτάνοντας την Κυριακή να μην ξεπερνούν οι μέγιστες τιμές τους 30 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα τους 23 με 24 στα ορεινά και τους 28 στις ημιορεινές περιοχές. Το βασικό όμως χαρακτηριστικό του καιρού το Σαββατοκύριακο θα είναι οι νεφώσεις και οι τοπικές μπόρες στα ορεινά και ημιορεινά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και η επέκταση των φαινομένων στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου (και σε αρκετές παράκτιες περιοχές) την Κυριακή. Τα φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από ισχυρές καταιγίδες και πιθανά χαλαζοπτώσεις. Βελτίωση του καιρού αναμένουμε από το βράδυ της Κυριακής, με τη θερμοκρασία όμως να παραμένει και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘