Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ενισχύεται το ΕΚΑΒ σε Πρέβεζα -ΛευκάδαΕνισχύεται από τις 20 Ιουλίου το ΕΚΑΒ Πρέβεζας με τρεις διασώστες οι οποίοι θα καλύπτουν την παραλιακή ζώνη από Κανάλι έως και Πάργα.

Η μονάδα από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, θα βρίσκεται διαρκώς στο οδικό δίκτυο από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 και από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη.

Για την κάλυψη της περιοχής την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, που η κίνηση είναι αυξημένη στο οδικό δίκτυο αλλά και στις παραλίες, θα καλύπτει την περιοχή ασθενοφόρο και διασώστες και από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Ταυτόχρονα όπως δήλωσε ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, και η Λευκάδα, η Φιλιππιάδα και η Παραμυθιά θα ενισχυθούν με δύο επιπλέον άτομα, κατά τη θερινή περίοδο και μέχρι το τέλος Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘