Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Η Ιόνια πάει… ΚαλπάκιΑνοικτό, ωστόσο, παραμένει το ζήτημα της επέκτασης της Ιόνιας Οδού έως την Κακαβιά, καθώς με βάση μελέτες βιωσιμότητας χαρακτηρίζεται οριακά σκόπιμο.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασιούλα ο Υπουργός υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες άντλησης χρηματοδοτικών κεφαλαίων τουλάχιστον για επέκταση μέχρι το Καλπάκι καθώς για το εναπομείναν τμήμα έως τα ελληνοαλβανικά σύνορα, μήκους 23 χλμ, απαιτούνται σχεδιαστικές βελτιωτικές παρεμβάσεις. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 340 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και το έργο ως το Καλπάκι είναι ώριμο για δημοπράτηση.


Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘