Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Στην Κέρκυρα το Club Beach Volley Ermis Πρέβεζας


Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδα της Κέρκυρας στις 12-7  για την πρώτη φάση το CLUB BEACH VOLLEY ERMIS PREVEZAS συμμετείχε με 10 αθλήτριες τις εξής:

Άρμπυρου Κλειώ-Τόλιου Ευδοξία-Πιέτα Μαρία-Στεφανή Νικολέττα -Τσάλα Εσμεράλντα-Σακκά Κατερίνα-Σακκά Σοφία-Ντούσκου Μαριάννα-Σωτηρίου Νεφέλλη-Κοσμιδου Βάσω.Τις ομάδες συνόδευαν οι προπονητές του συλλόγου Αντύπας Σπύρος -Σακκάς Λεωνίδας και το μέλος του συμβουλίου Μάκης Χρήστος.

Στην κατηγορία Κ-17 νικήτριες αναδείχθηκαν η αθλήτρια του συλλόγου Πιέτα Μαρία με συμπαίκτρια την Κερκυραία Σουρβίνου Αλίκη παίκτρια του club beach volley Roda ενώ στην κατηγορία Κ-19 οι Κοσμίδου βάσω και Σακκά Κατερίνα.

Η δεύτερη φάση ολοκληρώνεται στην Πρέβεζα την Κυριακή 16-7 στην Κυανή Ακτή.και  προκρίνεται στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος η ομάδα με την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘