Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Fitness Studios - Lumicell Touch (μασάζ κυτταρίτιδας)


Κυτταρίτιδα τέλος!!!

Ο τέλειος συνδυασμός σε ένα μηχάνημα αισθητικής σώματος.

Με το Lumicell touch το ενδοδερμικό μασάζ περνάει σε μία νέα διάσταση

Οι ανατομικά σχεδιασμένοι κύλινδροι με την ελεγχόμενη αναρρόφηση συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων φωτός σε ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές πού αναπαράγουν μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές προκαλώντας διαδερμική οξυγόνωση. Συγκεκριμένα η διαδικασία αναδομεί το συνδετικό ιστό του δέρματος σε μεγάλο βάθος, ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος διασπά το λίπος και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τέλος συσφίγγει και τονώνει τους μυς και αποκαθιστά τη νευρομυϊκή ισορροπία.


Το lumicell είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει το υπέρυθρο-infrared φως με το magenta Η τεχνολογία του lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με αλλαγή της ποιότητας και της υφής του δέρματος και την αίσθηση ότι όλο το κορμί μας είναι πιο ανάλαφρο Από την Τρίτη συνεδρία αρχίζει να γίνεται εμφανής η απώλεια πόντων η μείωση της κυτταρίτιδας και η σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία εφαρμόζεται από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό με συνήθη συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα διάρκειας 25’. Περίπου δεκαπέντε συνεδρίες είναι αρκετές για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας αν και αυτό εξαρτάται από την περίπτωση.

Ενημερωθείτε και ρωτήστε στην γραμματεία του Fitness Studios.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘