Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο γνωστός sportscaster Βαγγέλης Ιωάννου στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ 3on3


Στα πλαίσια του τουρνουά 3on3 basket που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα, βρέθηκε σήμερα το πρωϊ στην πόλη μας ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου.


Ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της περιφέρειας Ηπείρου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Περικλή Βασιλάκη, με τον οποίο γνωρίζονται από τα στούντιο της ΕΡΤ έκαναν βόλτα στην παραλία της Πρέβεζας, ενώ στην συνέχεια απόλαυσαν το καφέ τους στο κατάστημα Diem, το οποίο είναι ένας εκ των χορηγών του τουρνουά.


Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με φίλους από την Πρέβεζα, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι ‘’έξω καρδιά’’.

Σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Πρέβεζας, ενώ αύριο θα βρίσκεται το πρωί στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τον αθλητισμό, παρουσία και άλλων γνωστών ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘