Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε το Summer Camp Taekwondo στην Πάλαιρο που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ευκλέας


Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε το Summer Camp Taekwondo στην Πάλαιρο που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ευκλέας με την συνεργασία του Inos 370.


Μάλιστα 14 σχολές από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή και 85 μαθητές αυτών. Η πρώτη μέρα του camp ξεκίνησε με βασικές τεχνικές ποδιών και χεριών και ολοκληρώθηκε με τεχνικές αυτοάμυνας προς όλα τα μέλη. 

Κοντά στον Master Άγγελο Σολδάτο βρίσκονται δώδεκα εκπαιδευτές όπου βοηθούν στην εκπαίδευση των μελών. Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Master Άγγελος Σολδάτος καθώς και ο υπεύθυνος διοργάνωσης της περιοχής, Δημήτριος Βανούσης καλός όρισαν τα μέλη. 

Επίσης, ο κ. Σολδάτος εξήγησε στα μέλη τον σκοπό και την προσπάθεια την οποία πρέπει να γίνει μέσα από αυτήν την εκδήλωση έτσι ώστε οι μαθητές να αποκομίσουν περισσότερες γνώσεις σε επίπεδο τεχνικής και θεωρίας Taekwondo.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘