Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

Φόβοι για αναζωπύρωση ενός μετώπου στην φωτιά του Δήμου Πάργας


Ακατάπαυστες από χτες νωρίς το μεσημέρι είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων προκειμένου να σβήσουν την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή τσεκουρίου του Δήμου Πάργας.

Μάλιστα για την κατάσβεση πέραν των επίγειων δυνάμεων, χρησιμοποιήθηκαν και πυροσβεστικά αεροσκάφη. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο φόβος όλων είναι η τυχόν αναζωπύρωση ενός ανενεργού -για την ώρα - μετώπου και για αυτό τον λόγο στο σημείο βρίσκονται 6 οχήματα και 25 άντρες της Π.Υ. μεταξύ των οποίων και από την Πρέβεζα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα αεροσκάφη τύπου pzl και canadair δεν θα επιχειρήσουν αφού δεν υπάρχει φωτιά, παρά μόνο ένα επικίνδυνο μέτωπο, όπως το χαρακτηρίζουν πυροσβέστες που καπνίζει και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. 

Τον συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς έχει ο Διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας, Θεόδωρος Βαρδής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘