Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Νέα (άσκοπη ;;) Μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων από Πρέβεζα και Άρτα σε φωτιά στα Κύθηρα


Πριν λίγες μέρες, δείτε ΕΔΩ, σας είχαμε ενημερώσει για την μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων από την Πρέβεζα και την Άρτα για την φωτιά που είχε ξεσπάσει σε περιοχές της Μυτιλήνης.


Μόνο που η μετακίνηση αυτή αποδείχτηκε άσκοπη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, μόλις τα οχήματα έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά, δόθηκε εντολή να επιστρέψουν πίσω. 

Σήμερα, μια νέα μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων από Πρέβεζα και Άρτα βρίσκεται σε εξέλιξη για την φωτιά στα Κύθηρα, όλα αυτά βέβαια που στην Ήπειρο τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φωτιές ενώ αρκετά συχνά διάφορες περιοχές της βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, έχει κρούσει τον κώδωνα σχετικά με τις μακρινές μετακινήσεις για την καταπόνηση του έμψυχου δυναμικού αλλά και τον φόβο για τυχόν τραυματισμούς των πυροσβεστών. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά πλέον για την διασφάλιση των συναδέλφων τους πυροσβεστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘