Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Συνέχεια των υψηλών θερμοκρασιών έως και την Παρασκευή


Συνεχίζονται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ήπειρο μέχρι και την Παρασκευή (11/8), με τον υδράργυρο στις πεδινές και ημιορεινές περιοχές να αγγίζει τους 40 με 41 βαθμούς.

Τις απογευματινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα περιμένουμε ανάπτυξη νεφώσεων με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε το Σαββατοκύριακο (12-13/8), καθώς οι άνεμοι στην περιοχή μας θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να φθάσει τους 40 με 41 βαθμούς στα πεδινά και ορισμένα ημιορεινά τμήματα, τους 36 στις παράκτιες περιοχές, τους 38 με 39 στα υπόλοιπα ημιορεινά και τους 31 με 32 βαθμούς στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων και η έντασή τους έως την Παρασκευή θα φτάσει τα 3 με 4 μποφόρ, ενώ το Σάββατο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘