Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σ.Γιαννάκης "Ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τη λειτουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο"


Με επανειλημμένες ενέργειες, Ερωτήσεις και Αναφορές μου, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντηθεί από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, έχω επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα έχουν μείνει ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τη λειτουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

Και έρχεται ο κύριος Υπουργός με απάντησή του σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα – στον απόηχο βέβαια των κινητοποιήσεων των κατοίκων της περιοχής - και μοιράζει ξανά έωλες υποσχέσεις περί διορισμών και ανάπτυξης βάσης αεροδιακομιδών στο ΄Ακτιο.

Η κάλυψη των εφημεριών των ανωτέρω Κέντρων Υγείας με μετακινήσεις από γειτονικές δομές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ικανοποιητική λύση.

Για τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ Πάργας – Καναλακίου παραδέχθηκε ότι είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι οι πολυαναμενόμενες λύσεις και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μερικά ακόμη «ΘΑ» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής θα συνεχίσουν τους αγώνες τους, μέχρι τη δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘