Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Ανάσα δροσιάς από το απόγευμα του Σαββάτου


Αίθριο καιρό περιμένουμε σε όλη την Ήπειρο το Σαββατοκύριακο (12-13/8), με τις υψηλές θερμοκρασίες να διατηρούνται έως τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου.

Αλλαγή της εικόνας του καιρού αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε ΒΔ ενισχυμένους, με αποτέλεσμα την σταδιακή πτώση του υδραργύρου, με τη θερμοκρασία όμως να προλαβαίνει το μεσημέρι να φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς τοπικά. Από το απόγευμα ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή σε όλη την περιφέρεια από το βράδυ.


Έτσι, αρκετά δροσερή μέρα αναμένεται να είναι η Κυριακή όπου θα επικρατεί μεν ηλιοφάνεια όμως ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς στα πεδινά, τους 30 με 31 στα παράκτια και ημιορεινά τμήματα και τους 26 με 27 βαθμούς στις ορεινές περιοχές, ενώ τις νυχτερινές ώρες στα ορεινά θα πέσει ακόμα και κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου. Πιθανότητα για βροχές δεν υπάρχει, λίγες μόνο νεφώσεις θα εμφανιστούν την Κυριακή στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας, ενώ το ίδιο σκηνικό φαίνεται να συνεχίζεται και στις αρχές της επόμενης βδομάδας.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘