Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη περιμένουμε στην Ήπειρο το Σαββατοκύριακο (26-27/8), ενώ οι καλές καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον υδράργυρο να σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα αγγίξει τους 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, τους 33 στα παράκτια, τους 35 στα ημιορεινά και τους 25 με 26 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Τις νυχτερινές ώρες ο υδράργυρος θα πέσει στους 9 με 10 βαθμούς στα ορεινά, στους 15 στα ημιορεινά και στους 21 με 22 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα. Στις αρχές της νέας εβδομάδας αναμένουμε μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας 1 με 2 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου