Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Opening Party του νέου καταστήματος Royal Freshness


Ένα νέο κατάστημα λειτουργεί με επιτυχία στην πόλη της Πρέβεζας και ακούει στο όνομα Royal Freshness.


Το κατάστημα που βρίσκεται στη Νίκης 7 στο Ιστορικό Κέντρο, πίσω από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αποτελεί έμπνευση μιας πρωτότυπης και καινοτόμου ιδέας αφού με τις υπηρεσίες που παρέχει, συμπληρώνεται ένα κομμάτι του παζλ στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του τουρισμού και όχι μόνο.


Το Royal Freshness βέβαια θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ένώ, ο χώρος διαθέτει  πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήριο, οργανωμένο μπάνιο ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε ποτά, αναψυκτικά, τρόφιμα κ.α. Επίσης, το κατάστημα νοικιάζει βέσπες για βόλτες στην πόλη. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, η διεύθυνση του καταστήματος  μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα, πραγματοποίησε με επιτυχία ένα μικρό πάρτι - εκδήλωση γνωριμίας όπου οι παρευρισκόμενοι αφού ευχήθηκαν Καλές Δουλειές, απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ξένοι επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες του καταστήματος που εξυπηρετεί όχι μόνο τους σκαφάτους αλλά και τους εργένηδες και τις εργαζόμενες γυναίκες. 

Τηλ : 26820 24545

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘