Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Κόλλησαν στο μηδέν… (ΠΑΣ Πρέβεζα – Θρίαμβος Λούρου 0-0)


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Θρίαμβο Λούρου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήρθε στο 30΄ όταν ο Μπόμπορης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωρίδη.
Με το ρολόι στο Αθανασία Τσουμελέκα να σημαδεύει το 65ο λεπτό, η ομάδα του Σάκη Λέτσου είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Κώστας Μπρούβας έκανε το σουτ αλλά ο Diaw έδιωξε με υπερένταση πάνω στην γραμμή.
Όσο πλησιάζαμε στο φινάλε, βγήκε και η κούραση των δυο ομάδων που κοίταζαν και την άμυνα τους, το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Ζιώγας
Βοηθοί: Ποντίκης-Γκαρτζονίκας
ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (88΄ Tουργέλης), Ντέντι, Λεόπουλος, Diaw, Ντέτσικας (42΄ Xουλιάρας), Νίκου (54΄ Λιάσκος), Τσάλας (76΄ Καζούκας), Μπόμπορης, Κουτρούμπας.
Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παναγιωτίδης, Γόγολος, Κώστας, Τζιάκος, Κολιός Π. (82΄ Κατσαντώνης), Ζάκκας (63΄ Δήμας Θ.), Μπρούβας (89΄ Σάκκος), Γεωργίου, Κολιός Γ. (88΄ Καρασαββίδης).
Βησσαρίων Σάκκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου